Det går framåt

29 mars 2008 19:24 | Allmänt | Kommentering avstängd

Medan Klara är en liten gourmet, som äter både oliver, cornichonger och allt möjligt, har ju Viggo varit rätt fjantig med maten. Inget kladdigt, inget ihopblandat ska det vara. Men det börjar faktiskt arta sig. Igår åt han en hel enchilada till middag. Jag häpnade. Han tyckte att det var jättegott. Och det är både kladdigt, ihopblandat och kryddstarkt. Toppen!

Stärkt av det tänkte jag att jag gör linssoppa till middag idag. Viggo får väl äta macka om det inte passar. Men kanske? Medan jag lagade maten kom Viggo och kollade läget. Jag sa att det var soppa, och att det var kanel i. Som i bullar. Viggo tyckte det verkade sjysst, och kom flera gånger och tjatade om att han ville ha soppa. Och han smakade faktiskt på soppan, men näe, det var ju ingen hit. Det blev mackor istället. Men det är åtminstone en framgång att han numera har ost på mackan, och inte vid sidan om. Och Klara åt linssoppa med god aptit såklart.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^