Det kanske är bäst

28 mars 2008 13:44 | Allmänt, Tittar på | 2 kommentarer

att jag skriver ett inlägg. Min mamma ringde just och undrade oroligt hur jag mådde, för jag hade inte skrivit något här på bloggen idag.

Jo tack, mycket piggare, men fortfarande snorig och hostig så jag inte kan vara bland folk. Och jag sitter här hemma och jobbar och jobbar. Man kan ju inte vara sjuk eller blogga jämt. I så fall får någon betala en för att blogga. Fast det skulle jag inte ha något emot.

Men jag har finfina idéer för bloggen. Ni får vänta och se. Jag återkommer.

Och så längtar jag till i natt när jag ska fortsätta marathontitta på Mad Men. Jag är helt fast. Såg tre avsnitt på raken den gångna natten. Fast första avsnittet var textat på franska. Det var litet störande.

2 kommentarer

  1. Hur blir det med de finfina idéerna då?

    Comment by Lydia — 2008-03-29 19:38 #

  2. Jag jobbar med dem. Jobbar och omprövar. Det är ett litet projekt jag har, som kommer sträcka sig över tid. Jag gjorde litet fotograferingsjobb för det härom dagen. Du får hålla dig litet.

    Och idag har jag haft fullt upp med städ och fix och bakning inför Klaras 3-årskalas imorgon.

    Comment by Kerstin — 2008-03-29 19:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^