Bättre nu

27 mars 2008 10:27 | Allmänt, Tittar på | 1 kommentar

Det verkar faktiskt som att febern har gett med sig. Men man vet aldrig, den kanske kommer tillbaka. Hostar gör jag i alla fall så det gör ont i halsen och bröstet, och snorar och snorar. Just nu är jag dock bara täppt i en näsborre. Man får vara glad för det lilla.

Den totala motviljan mot mat har också försvunnit. Jag har ätit två skivor rostat bröd med ost till frukost, och det var helt okej. Och druckit te. Faktum är att det inte ens har varit gott med te, hörde du det Lydia!

Jag ska faktiskt försöka jobba litet idag. Det slår ju bara mot mig själv när jag kommer tokmycket efter med arbetet. Men mest ta det lugnt och vila. Har hela första säsongen av Mad Men som jag tänkte börja titta på. Det kan ju aldrig vara fel med reklambyrå på 60-talet. Jag älskar tv-serier och filmer som utspelar sig på 50- och 60-talet.

Och så får jag lov att orka hämta barnen på dagis idag.

1 kommentar

  1. Åh så skönt att höra. Vara nu bara försiktig så att du inte råkar ut för bakslag! Kanske du nu också kan skicka mig måttet på Klara från axeln till fotknölarna.

    Mamma

    Comment by Birgitta Dahl — 2008-03-27 12:47 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^