Sjuk och ynklig

24 mars 2008 17:46 | Allmänt | 6 kommentarer

Jag har legat till sängs sedan igår kväll, och sovit mest hela tiden. Jag har 39 graders feber, frossa emellanåt, ont överallt i kroppen och känner mig riktigt ynklig. Blä.

Och imorgon börjar ju nya kommunikationschefen, men som det känns nu finns inte en chans att orka åka till jobbet. Åh, så dumt.

Kvällens beting är att orka slå in Klaras födelsedagspresenter. Imorgon fyller hon tre år.

6 kommentarer

 1. Stackars, stackars Kerstin! Det gör dig ju inte frisk, men du ska veta, att din pappa tänker på dig.

  Comment by Enn Kokk — 2008-03-24 19:25 #

 2. Kära lilla Kerstin! Så synd om dig. Du kände ju dig dålig och tyvärr var det sant. Nu ska du bara vila och vänta på att bli frisk. Om du inte är bättre i morgon bör du ringa Vårdcentralen! Du hinner säkert bli frisk till näst söndag då vi ska fira Klara.

  Kram!

  Mamma

  Comment by Birgitta Dahl — 2008-03-24 19:30 #

 3. Och här kommer storsyrran farande och tycker oxå synd om dig. Lillsnörpan. Jag hade ju det där ungefär – fast utan hög feber (som jag ju nästan alltid slipper). det är verkligen syndast om dig. Inser att det suger om du inte skulle få in paketen själv – som du gör så fint. Men ta det varligt. Jag bara ynkade mig hela påsken, utom en kort stund då jag ju skulle fixa Amandas julklapp som genomfördes i torsdags kväll.. och tur var det för på påskafton gick föreställningen i konkurs.

  Ja då är Lydia o du båda sjuka. Ta det nu lugnt och åk inte iväg för tidigt. (Fast jag tror du kan vänta till du varit sjuk 3 dagar med att ringa… ) Men ät bara goda och närande saker. Och se till att få mycket the, helst inburet till dig i sängen… Ring om du får för tråkigt, när du börjar friskna till. Kram Anna

  Comment by Anna Kettner — 2008-03-24 22:19 #

 4. Stackars dig! Att få influensa är inte kul. Hoppas att du kan ta det lugnt, får sova så att febern försvinner och du hinner bli frisk till helgens kalas.

  Comment by Kristina Strömberg — 2008-03-25 11:29 #

 5. Fast AnnaK aka Storasyrran, jag var i och för hängig och trodde att jag skulle bli så där sjuk som Kerstin, men för mig vänder det när det började kännas så där ”på riktigt”-jobbigt. Så jag hade tur!

  Comment by Lydia — 2008-03-26 21:13 #

 6. Tur ska man ha ibland. Så bra! Då är bara Kerstin sjuk då. För jag är ju oxå bra nu och blev inte heller riktigt värst sjuk. Bara nästan. Precis sådär som jag tror du menar – just när man nästan resignerat och tänker – NU blir jag sjukare än sjukast. Då börjar man långsamt bli bättre i stället.

  Comment by Anna K — 2008-03-26 21:49 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^