Seg och hängig

23 mars 2008 8:27 | Allmänt | Inga kommentarer

Jag hade faktiskt ont i huvudet hela dagen igår när vi hade kompisar här. Tänkte att det var för att jag hade sovit för litet. Men nu har jag sovit. Struntade i film och gick och lade mig igår. Men i morse när barnen tyckte att det var dags att gå upp hade jag ännu mer ont i huvudet och känner mig öm i kroppen. Hostar litet också. Fan. Jag vill inte bli sjuk. Jag har tagit panodil och sitter här och dricker te. Nu ska jag lägga ut litet bilder från igår.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^