Koma

22 mars 2008 22:45 | Allmänt | 1 kommentar

Åh, jag är så trött, så trött. Vi har haft gäster hela dagen, väldigt trevligt. Men jag är verkligen inte van att äta så här mycket, särskilt inte godis och sånt. Orkar inte fixa med bilder och skriva. Det får bli imorgon. Vet inte om jag ens orkar välja en film att slötitta på. Men glad påsk på er i alla fall.

1 kommentar

  1. Glad Påsk till er alla också. Låter bra att ni haft en trevlig påskafton. Det är lätt att äta för mycket på påsken (och julen). Har tagit del av förberedelserna på bloggen, så jag förstår om du är trött. Se till att vila ut nu och ha trevligt resten av påsken.
    Kram till er alla!

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-03-22 23:02 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^