Demokratiskt

18 mars 2008 19:18 | Allmänt | Inga kommentarer

På vägen från bussen till dagis i eftermiddags vräkte blötsnön ner, och piskade mitt ansikte. Klara och Viggo var glada och rullade fnittrande omkring på golvet i hallen på dagis och kramades. Jag tyckte att vi kunde gå hem och kramas istället.

Klara ville inte sitta i barnvagnen, utan gå själv. Det fick hon, men jag förklarade att då skulle det ta så lång tid att komma hem så att jag inte skulle hinna leka med dem innan jag måste börja med maten. Det gjorde Viggo bekymrad, så han sa att han tyckte att vi skulle ha en omröstning om Klara skulle gå eller åka vagn.

Viggo: Mamma, jag tror att du också röstar på att Klara ska åka vagn, sa Viggo och tittade på mig med belåten min. Om två röstar så så blir det så, för Klara är bara en. Visst?

Men jag tyckte att hon kunde få gå, för vid det laget hade det faktiskt slutat snöa och solen hade brutit fram. Så klara fick gå hela vägen, och plaska i alla vattenpölar.

När vi åt fiskpinnar vräkte snön ner igen.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^