Plastjesus och jag är så glada

18 mars 2008 11:28 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Lydia är tillbaka på jobbet efter två veckors semester. Vi har druckit te och tagit igen prat tidigare i förmiddags. Det är mycket roligare att hänga med Lydia. Hon är mer pratsam än plastjesus. Och kolla vad snygg hon är. Utvilad, solbränd och nyklippt.

dsc00143.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Och jag är glad att min lillsyrra är glad. Lydia verkar verkligen toppen – och klok. Hon kan säkert förklara att om man prata o så är plastkopior en dålig idé. De är generellt tystlåtna. Men han är ju ganska söt, på sitt tysta, hemlighetsfulla sätt. Själv WABar jag med småynklig 13-åring idag. Vi ser inspelade deckare och myser i sängen och allt eftersom dagen går sprutar snoret allt häftigare ur mig. Så nu har jag ringt o ställt on kvällens styrelsemöte m områdesföreningen. Trist men jag orkar inte. Jag brukar fixa soppa o så gaffla.r vi på hela kvällen

    Comment by Anna — 2008-03-18 12:02 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^