Matporr

15 mars 2008 17:07 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

dsc00114.jpg

Jag planerar veckans mat. Jag tänker dinkel, bulgur, quinoa, halloumi, parmaskinka, chèvre, ärtskott, bönor och linser. Viggo tänker fiskpinnar, pasta med bacon, plättar och pannkakor. Klara tänker både och. Det blir en kompromiss.

Jag har tre hyllmeter kokböcker.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. I går serverade jag fredagsmiddag à la Öregrund igen: the plus färskt bröd plus olika slags smörgåspålägg. Både Viggo och Klara åt med god aptit. Viggo ville inte ha the men Klara gärna. Viggo har båda gångerna jag har gjort så här ätit hamburgerkött (Coops utan tillsatt socker). Klara ville ha leverpastej och smörgåsgurka: slickade av leverpastejen från sina mackor och ville sen ha mera, åt smörgåsgurkeskivorna för sig.

    Comment by Enn Kokk — 2008-03-15 17:28 #

  2. Ja, men Klara är ju en liten gourmet. Hon äter couscous, fetaost, oliver, kapris och dricker te med mjölk med mig. Viggo har mycket begränsad smak och det får inte vara kladdigt eller ihopblandat. Utom glass med chokladsås då. Det är väldigt kladdigt och ihopblandat, men gott ändå.

    Comment by Kerstin — 2008-03-15 17:36 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^