Den kanske trillar av?

13 mars 2008 13:49 | Allmänt | Inga kommentarer

Aj då. När jag lagade lunch tidigare råkade jag bränna mig på fingertoppen på vänster ringfinger. Skulle plocka upp pasta som trillade utanför kastrullen när jag hällde i, och så kom jag åt kanten av den heta plattan med fingertoppen. Hur klantig får man vara? Men jag hade fingret i ett glas med iskallt vatten i en timme efteråt, förutom när jag skulle skära grönsaker, plocka fram och en del annat. Ni som känner mig vet ju att jag är vänsterhänt, så det är ganska handikappande att ha fingret i ett glas vatten. Men hellre det i en timme om det lindrar skadan. Vem vet, fingertoppen kanske skulle trilla av annars?

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^