50-metersbanan

9 mars 2008 22:49 | Allmänt | Inga kommentarer

Till slut tog de där dumma simtävlingarna slut, så jag fick gå och simma i eftermiddags. Det var nästan tomt i motionssimmets omklädningsrum, och i bassängen var det 50-metersbanor för en gångs skull. Underbart! Det brukar de bara ha tidigt på vardagmorgnar annars. Det blev ett 50-minuterspass. Jag har simmat en gång varje helg sedan jag kom igång med simningen igen, men jag skulle gärna gå en vardagkväll i veckan också.

Nu försöker jag piggna till efter att ha somnat hos Klara efter sagoläsning. Måste ta itu med saker. Hänga tvätt, bädda rent och jobba bland annat. Och det är ju massor av tid kvar på den här söndagkvällen, eller?

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^