Roligaste uppdraget

6 mars 2008 20:49 | Allmänt | 4 kommentarer

Sitter i lastrummet på Arken, Nykterhetsvännernas studenthem. Trist att vi inte kan vara på verandan. Vi har sammanträde med stiftelsens styrelse. Nu diskuterar vi energieffektivisering, och har avhandlat bland annat titlar och latin i förvaltningsberättelsen och holgersorteringskommittén. Nu fika.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Holgerprylar, titlar i berättelser… vad livet på Arken är tidlöst. Och härom söndagen fick jag avlyssna fikat via mobil – nya hemiter, samma sorl. Det är inte utan att man blir nostalgisk.

  Comment by Mikkis — 2008-03-10 15:34 #

 2. Du Mikkis, vi slopade titlarna i styrelsen, men inte i förtroendenämnden. Men vi tog med litet latin istället. Arken är ju ändå Arken.

  Och du får väl komma till Uppsala och hälsa på snart!

  Comment by Kerstin — 2008-03-10 15:56 #

 3. Radikalt! Och kanske praktiskt, för som jag minns det var det ett himla bök när de med många titlar skulle välja den för sammanhanget lämpligaste. (Fast det var å andra sidan ganska underhållande.) Nu i veckan ska vi fördela vårens helgjourer och sen ska jag boka fastlandsresor så det heter duga. Jag hör av mig.

  Comment by Mikkis — 2008-03-10 18:43 #

 4. Framför allt fanns det ingen konsekvens i om man använde sin akademiska titel eller sin yrkestitel.

  Comment by Kerstin — 2008-03-10 20:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^