Strömlöst

6 mars 2008 17:45 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

I morse var det en elektriker här och bytte ut elmätaren. Inget stort jobb. Allt har funkat tipptopp hela dagen med elen; varför skulle det inte det? Jag har tvättat en massa maskiner med nerkräkta kläder och lakan. Men nu när jag satte på diskmaskinen och började med maten blev det strömlöst i köket och några andra rum. I somras bytte vi ut elcentralen från 1962 till två separata moderna. Inga gamla proppar längre. Det fiffiga med två är att när den ena slår av är det inte strömlöst och mörkt i hela huset. Så det är det inte. Men trots att jag stängde av maskiner och slog på reglage är det lik förbannat ingen ström i köket. Jag får hitta på en kreativ lösning i matfrågan.

Annars har Klara kräkts på morgonen när jag kom hem, men inte mer sedan. Men hon är hängig och gnällig och vill att jag hjälper henne med allt och vara i min famn. Och Viggo är pigg och vill ha min uppmärksamhet. Har bara smygjobbat litet och åtminstone löst något akut. Och har såklart ångest över allt arbete som kommer efter ännu mer.

Ikväll ska jag på Arkenstyrelsen. Det är en trevlig styrelse och roligt uppdrag.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^