Bakvänt

6 mars 2008 7:30 | Allmänt | 1 kommentar

Godmorgon. Sitter på 7.11-tåget tillbaka till Uppsala. Det känns bakvänt. TAW-konserten slutade så sent att sista uppsalatåget hade gått, och sista bussen hann jag inte med heller. Jag fick följa med storasyster hem till Rinkeby och sova där, och sov såklart djupt utan barn. Tänk om jag kunde sova så jämt. Nu ska jag hem och avlösa Bo med vabbandet.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Om man ska sympativakna med syrran är det nog praktiskt att sätta på ljudet i väckarklockan/mobilen efter konserten. Hemskt ledsen. Hoppas du hade en dräglig morgon. Jag är trött men tycker det var så…. tja jag asknar ord. Då förstår du. Mycket bra idé det här syrran. O bra restaurangtips från brollan. Bästa syskonen!!

    Comment by Anna — 2008-03-06 9:00 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^