Äh, jag slänger skiten

1 mars 2008 17:13 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

Jag är ensam hemma och försöker styra upp i leksaksträsket. Klara fyller tre år den 25 mars, och vi måste få undan en del leksaker innan dess. Annars kan hon inte få några nya leksaker i present. Dels slänger jag trasiga leksaker och dels packar jag undan sådant som är för mindre barn. Men om Viggo och Klara skulle se det skulle de inte tycka att man kunde slänga eller ställa undan något, så man måste göra det i smyg och säga att man bara städat och sorterat litet.

Men det är ju så jobbigt. Vad kommer allt ifrån? Leksaker från McDonald’s som låter borde brinna i helvetet. Jag tror att jag vänder upp och ned på alla leksaksbackar och slänger allt rakt av.

Och medan jag sorterar lyssnar jag på Tomas Andersson Wijs nya på precis så hög volym jag vill. Skönt.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ibland har jag funderat pröva en annan strategi. Att ta en pryl om dagen. Sätta målartejp m datum på o sen ha dem i ett mellanlager typ 6 månader. Sen göra sig av med eller spara permanent (om ingen saknat tinget ifråga) Här, med stora barn, är det brutala grepp. ”Mammas nya husregler” uppsatta på kylen igår:

    #3 Saker som lämnats på fel plats kan konfiskeras av M. För att få tillbaks dem krävs arbetsböter.

    Batongmamma – c’est moi.

    Comment by Anna — 2008-03-02 9:04 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^