Lux

27 februari 2008 9:52 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Om några veckor får vi ny kommunikationschef, och Per Åke slutar som tillförordnad. Eftersom Lydia ska iväg på långsemester passade vi på att ha avtackningslunch redan igår. Vi åkte till Lux på Lilla Essingen. Riktigt trevligt! God mat och fin inredning.

Per Åke

pict9323.jpg

Lydia

pict9324.jpg

Karin och Mårten

pict9325.jpg

Jag och Lydia fick varsin kanna te. Kanske inte min stil på keramiken, men lyxigt!

pict9331.jpg

pict9333.jpg

Lyxigt var det också på toan. Litet annan standard än på haken på Stora Essingen. En vas med orkidéer som snittblommor (levande, inga tygblommor om ni trodde det), bjudtandborstar och en hög med rena frottéhanddukar, att använda en för varje gäst. Lydia sa att de hade snott idén från henne…

pict9327.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hemma hos min bästis fanns det såna där småhanddukar på gästtoan. Om man var där en hel dag gick nästan hela högen åt, och till slut kom bästisens mamma med små diskreta vinkar om att gästande barn nog förväntades återanvända lite. Då minskade lyxkänslan radikalt.

    Comment by Mikkis — 2008-02-27 18:08 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^