Nu

22 februari 2008 2:33 | Allmänt | Inga kommentarer

kanske ni tycker att jag är knäpp i huvudet som sitter uppe och bloggar halvtre på natten, när jag brukar klaga på att jag inte får sova tillräckligt. Men jag somnade inne hos Viggo när jag hade läst saga för honom och sov i två timmar. Naturligtvis borde jag ha gått och lagt mig igen i min egen säng när jag vaknade, istället för att börja hänga tvätt och ta itu med jobb och annat, men det gjorde jag inte. Och sen är jag igång och pigg. Eller pigg vet jag inte. Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag lovar. Nu.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^