Bra känsla

22 februari 2008 2:27 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Känslan av att hinna dela vardagen med en kompis trots att man är sliten småbarnsförälder med alldeles för litet tid, den är bra. Idag var Malin här och hälsade på med Svante. Jag blir så glad av den vardagssituationen. Malin som plockar ur diskmaskinen medan jag lagar mat hemma i mitt kök. Och det ständigt pågående samtalet om allting, även om det har varit långa uppehåll ibland. Vi har känt varann sedan gymnasiet, och vi bodde ihop i fina lägenheten på Vindhemsgatan.

Och fina lilla Svante. Malin tycker att han liknar Klara som bebis. Jag håller med. Mörka håret och fina bruna pepparkaksögonen.

pict9124.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^