Bra mötesplatser

17 februari 2008 15:18 | Allmänt | 3 kommentarer

Nu skulle jag vilja ha litet tips. Oftast när man ska ha möte inne i stan i Stockholm på något kafé är det samma kaféer som föreslås. Toppar gör nog Vete-Katten, och jag tycker inte ens att det är särskilt bra som mötesplats. Det ligger bra till och är schyst som kafé, men det är svårt att få bord och högt sorl.

I fredags hade jag en sådan där mötesdag inne i stan, bland annat med Anders och Erik om jämställdhetsutbildningar. Då satt vi på Wayne’s på Centralen. Det var ok.

Vilka är era bästa tips på mötesplatser? Det bör naturligtvis vara ganska nära Centralen eftersom man oftast ska möta någon som kommer därifrån. Och om man ska ha lunchmöten och vill gå på restaurang, vad är bra då? Få höra nu.

Vad är förresten viktigt för en sådan mötesplats? Att det är lugnt så att man hör vad man säger? Att man får sitta med datorn framme? Att det finns möjlighet att sitta många kring ett bord? Att det är en kreativ miljö, och vad är det i så fall?

3 kommentarer

  1. Mandira finns här:
    Apelbergsgatan 36
    111 37 Stockholm
    Telefon: 08-202436
    Jag gillar det stället, men den senaste tiden har det varit mycket kritik. Kanske har stället bytt ägare, för vi i familjen och även på jobbresor har alltid varit nöjda med fantastisk indisk mat, naanbröd, indisk öl och annat gott.

    Comment by Ann Christin — 2008-02-17 17:29 #

  2. Ja, öl och annan alkohol är ju inte aktuellt för min del, men indiskt är gott! Tack för tipset.

    Comment by Kerstin — 2008-02-17 17:43 #

  3. Ett väldigt lugnt fik, mef mycket plats, stora bord och sådär är Fåtöljen som ligger på Barnhusgatan, nästan vid Drottninggatan. De har också schysst lunch i form av sallader, pajer och pasta.

    Där sätter jag mig ibland och jobbar i några timmar när jag behöver komma bort från kontoret.

    Comment by Joanna — 2008-02-17 19:22 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^