Fredagshäng med lillebrollan

27 januari 2008 23:08 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Eftersom jag skulle jobba tidigt lördag morgon, vara föredragande på FS 8.30 ute på Tollare, tyckte jag att det var en bra idé att sova över hos Matti och Karin så jag slapp åka från Uppsala. Det var en lysande idé. Jag hade en så bra fredagkväll.

Först var vi runt i litet antikaffärer, inredningsbutiker och klädaffärer på Söder, sedan åkte vi hem till Årsta. Jag fick inte röra ett finger medan Matti och Karin lagade mat åt mig, diskade, fixade te.

Så skönt med en kväll i lugn och ro, att kunna tänka och prata utan att bli distraherad av barnen.

Sen sov jag på soffan, utan barn som väcker mig mitt i natten. Fast jag vaknade faktiskt flera gånger ändå, för jag var stressad över att försova mig och inte komma iväg i tid. Och Matti gick upp snortidigt och gjorde frukost åt mig. Fina brorsan.

pict8926.jpg

pict8928.jpg

pict8936.jpg

pict8937.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^