Är det här normalt?

20 januari 2008 22:53 | Allmänt, Bilder, Spel och pussel | 7 kommentarer

Jag tror att vissa saker ur min barndom inte är riktigt normala. Som att jag hade ett barnpussel med ett svartvitt foto av Tage Erlander. Ja, jag brukade faktiskt lägga det. Eller att jag fick Marx i ett band av min pappa när jag var sex år. Ärligt talat har jag aldrig läst den. Inte ens när jag var väldigt ideologisk ssuare i gymnasiet eller när jag läste ekonomisk historia.

pict8920.jpg

pict8922.jpg

pict8925.jpg

7 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Oj! Båda är ju jättejättesnygga! Eller Erlander är nog mer cool. Men Marx-boken var sjukt snygg!

  Comment by Hull — 2008-01-21 0:19 #

 2. Tage Erlander var en gång i världen komplett också å huvudets vägnar.

  Med Marx förhöll det sig som med många andra böcker du fick i alltför ringa ålder: Jag hade dubbletter, och jag tänkte att du någon gång framöver kunde få användning av boken.

  Comment by Enn Kokk — 2008-01-21 18:43 #

 3. Sista biten finns någonstans i pusselröran. Den kommer nog fram snart. Men kommer du ihåg var pusslet kommer ifrån? Vad det partiet som sålde, eller kanske Bommers?

  Comment by Kerstin — 2008-01-21 18:46 #

 4. Det är inte sökert att någondera gjorde det. Partiexpeditionen uppvaktades mycket ofta av tillverkare av mer eller mindre märkliga prylar som var tänkta att användas i reklamsyfte. Jag minns faktiskt inte historien bakom erlanderpusslet.

  Comment by Enn Kokk — 2008-01-21 18:55 #

 5. Vad är normalt, kan man å andra sidan fråga sig…men ibland känns det som att vi som var barn på 70-talet och hade föräldrar som var mer eller mindre progressiva verkligen har något gemensamt! (Nej, jag hade inte Marx skrifter men minns travar av Vietnambulletinen.)

  Comment by Jenny — 2008-01-24 9:35 #

 6. Jag fick Bibeln av farmor och Manifestet av farfar – det gav en balanserad världsbild.

  Comment by Ann Christin — 2008-01-26 20:55 #

 7. Nu är den saknade biten upphittad. Erlanders huvud är komplett.

  Comment by Kerstin — 2008-01-27 16:23 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^