Varför är det så varmt i mitt rum?

18 januari 2008 12:39 | Allmänt | 3 kommentarer

Sent på söndagkvällen kom Viggo ut ur sitt rum och sa:

Mamma, varför är det så varmt i mitt rum?

Det var det ju inte. Han hade 39.9 graders feber, och sedan har han fortsatt att ha ganska hög feber ända till igår kväll. Men imorse hade febern äntligen sjunkit. Idag har temperaturen pendlat mellan 37,0 och 37,5. Skönt. Han har inte haft några andra symptom, men feber i så många dagar är ju inte bra. Nu slipper vi gå till vårdcentralen.

I måndags var Bo hemma med barnen, men sedan har mina föräldrar ställt upp i tre dagar. Jag är så tacksam. Idag är jag hemma och vabbar. Det är ganska soft att göra på feberfria dagen. (Regeln för dagis är att man måste vara hemma en feberfri dag efter att man har varit sjuk, så att man säkert blir tillräckligt frisk för dagistempot.)

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Det har varit roligt att vara med barnen, även om Viggo mest har legat på soffan och tittat på barn-TV, ibland sovit. Klara har i gengäld släpat mig med sig hit och dit. Och det är ställt utom allt tvivel att hon inte bara accepterar morfar och mormor utan också gärna är tillsammans med oss.

    Comment by Enn Kokk — 2008-01-18 13:37 #

  2. Jag har skrivit mer om våra dagar med Viggo och Klara på min blogg. Är Viggo helt feberfri nu?

    Comment by Enn Kokk — 2008-01-20 20:36 #

  3. Ja, imorgon blir det dagis. De har varit ute i solen och lekt en massa idag.

    Comment by Kerstin — 2008-01-20 20:38 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^