Konstant flöde av ord

12 januari 2008 13:23 | Allmänt | 1 kommentar

Viggo pratar och pratar och pratar. Det är så mycket han funderar på. Som hur han ska lyckas få en ny jättelegobyggsats med ett lastfartyg och en lyftkran, vad bebisar egentligen ser inne i magen och vad som är på riktigt i Bugdom. Jag gillar ju att prata och oftast är det bara roligt, för han säger så kluriga och kul grejer, men ibland känns det som att jag får skavsår i öronen av alla ord. Och ibland kolliderar det med mitt eget flöde av tankar.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Mmmm, Visst är det konstigt. Man älskar dem ju.Och man tycker de har så mycket bra att säga. O man VET att så länge de pratar med en har man chans att ha koll på läget – att de mår bra. Att dom skulle sluta sig är ju skrämmande. Men samtidigt – ibland blir man så utmattad av att tänka alla egna tankar stackatto. Om man bara fick tänka färdigt en riktigt lång tanke någon gång under helgen. Fast mina är ju större nu och den här helgen hos pappan. Men jag känner igen mig.

    Hälsa den lilla kvaren att Bugdom är kul för mostrar oxå! Fast det var länge sen nu. Kom med när vi köpte lilla gröna macen för 6-7 år sedan. Men ett tag var jag en hävert på det. Viggo får visa mig någon gång. Kram på dig – bästa syrran

    Comment by Anna Kettner — 2008-01-12 20:55 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^