När det blir vår

11 januari 2008 23:00 | Allmänt | Inga kommentarer

Jag har suttit hemma och jobbat idag, uppkrupen i soffan med datorn i knäet. Och så var jag ner en sväng på stan och åt lunch med Jenny.

Jag är väldigt nöjd att jag gick och hämtade på dagis litet, litet tidigare. De var ute på gården och lekte så det blev ingen utdragen påklädning, utan bara att gå hem en stund före fyra. Den lilla tiden gjorde stor skillnad! Det var kanske inte dagsljus, men åtminstone skymning istället för nattsvart.

Väl hemma igen satte jag igång att laga middag, pasta med fänkål och räkor som Viggo faktiskt har gillat jättemycket förut. Han fick välja att pastan skulle vara tagliatelle också, men när jag serverade maten sa han: Det där är ingen mat, det är kladd. Det är inte lätt att göra honom nöjd med maten. Ingenting får vara ihopblandat. Utom glass med chokladsås då. Det är faktiskt väldigt kladdigt, men går bra ändå. Men Klara tyckte att det var gott i alla fall, och jag med.

Sen sa Viggo en annan sak.

Mamma, första dagen som det är vår och vi vaknar, då tycker jag att jag ska gå ut och cykla. Det var så länge sen.

Ja, tänk när det blir vår. Jag längtar. Så här skrev jag förra vintern.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^