Dagisgegga

17 december 2007 12:18 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Idag är det kallt och rimfrost här på Kadettgatan. Det var tio minusgrader på morgonen. Men för bara en vecka sedan såg det ut så här utanför dagis på morgonen. Så har det sett ut hela hösten. Dagiset ligger på idrottsplanen vid min gamla högstadieskola. Och byggnaden som man ser är gympasalen. Det räcker liksom inte med att gymnastiken i skolan var ångestframkallande i sig. Dessutom är själva byggnaden så där deprimerande sluten och monumental. Tänk er känslan klockan kvart i fyra i november och december när jag springer i mörkret och geggan från bussen till dagis. Då är det lätt att hålla sig för skratt, kan jag säga. Jag ville bara förmedla den känslan. Men nu går vi mot ljusare tider.

dagisgegga1.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^