Ja ja

7 december 2007 22:09 | Allmänt | 2 kommentarer

Jag var faktiskt på ganska bra humör när jag kom hem från jobbet ikväll. Klara hade inte kräkts sedan igår kväll, och jag såg fram emot litet egen tid, kanske se nån film, och att få sova i en riktig säng ordentligt hela natten. För två nätter på madrass på golvet vakande över Klaraskruttet är ganska slitsamt.

Jag åt middag, och så gick Viggo och jag och läste Pelle Svanslös i hans säng. Precis när jag hade läst ut första kapitlet sa Viggo att han måste kräkas. Så nu är det han som ligger nedbäddad på madrassen på vardagsrumsgolvet. Och jag får en till natt på madrassen.

Vad är väl en bal på slottet…

2 kommentarer

  1. Stackars kräk! Om ni förstår vad jag menar.

    Comment by Enn Kokk — 2007-12-07 22:16 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^