Vinterkräkhelvetet

6 december 2007 9:34 | Allmänt | 2 kommentarer

Det är här nu. Klara kräktes i natt. Sängen och Klara blev nedkräkt, så efter dusch och hårtvätt mitt i natten bäddade vi med madrass mitt på vardagsrumsgolvet och drog undan alla möbler och prylar så långt bort som möjligt. Jag sov med Klara på madrassen, men så mycket sömn blev det väl inte för min del. Jag har hunnit byta lakan, våttorka golv och duscha Klara några gånger, och tvättmaskinen går på högvarv. Så idag är jag hemma med barnen. Än så länge är det bara Klara som är sjuk. Eller jag är ju förkyld, men inget vinterkräk. Mellan kräkattackerna är Klara pigg och glad som en lärka och springer omkring och hoppar i soffan. Jag vill att hon ska hålla sig på säkra områden där det inte är så svårt att sanera. Till exempel inte i soffan och fåtöljen, eller i hallen där vi fortfarande har heltäckningsmatta. Plastad frotté är för övrigt barnfamiljens bästa vän. Det är dagens sanning.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig, men jag är fortfarande inte tillräckligt rörlig för att klara det. I min ålder och med mina andra krämpor måste man ju också tänka sig för noga, innan man utmanar kroppen ännu mer.

    Nu håller vi till att börja med tummarna för att åtminstone delar av familjen ska klara sig.

    Comment by Enn Kokk — 2007-12-06 17:56 #

  2. Stackars er! Hoppas det inte drabbar resten av familjen utan att ni klarar er. Håller tummarna.Hälsa Klara och Viggo. Instämmer i dina synpunkter på plastad frotté.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-12-06 18:33 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^