Gallrar

27 november 2007 23:24 | Allmänt | Inga kommentarer

Jag har rensat och slängt en massa de senaste kvällarna här hemma. Tidskrifter, kläder och en del annat. Skönt! Jag har varit duktig på att slänga mycket, och jag hittade faktiskt ett par plagg som jag hade glömt att jag hade, men som jag ska börja använda igen.

Att kunna gallra är kanske den viktigaste egenskapen hos en arkivarie. Man måste kunna välja ut vad som är den viktigaste informationen och göra sig av med det oviktiga. Ungefär som när man skriver texter. Gallra är bra i många sammanhang.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^