Packa upp och packa ner

25 november 2007 20:20 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Jag är så trött. Tur att Klara somnade supersnabbt efter två Barbapapaböcker. Och jag somnade inte, trots för litet sömn i natt.

Igår kväll städade jag och röjde undan som en tok till efter midnatt av ren frustration över röran och allt som går på tok. Och så ägnade jag mig åt julmarknadsförberedelser mitt i natten. Sedan låg jag klarvaken och kunde inte sova av hostan och annat som störde.

Och idag var det alltså julmarknad. Vi sålde slut på nästan allt som vi hade vid vårt bord. Kransarna hade vi kunnat ha många fler av.

Mamma och pappa och Bengt och Inger kom förbi och handlade och fikade. Bengt är min storasysters pappa.

PICT8467.jpg

Bo och barnen kom förbi litet senare, och alla tanter och farbröder tyckte att det var så roligt att träffa Viggo och Klara som jag inte släpar med på möten nu för tiden. Men som bebisar var de med jämt.

Och så var den här julmarknaden över, och det var dags att packa ihop alla loppisprylar igen. Jag tycker inte att jag har gjort annat än att packa saker den här hösten. Nu är jag trött på flyttkartonger.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^