Agenten och arga apan

22 november 2007 23:19 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Vi försov oss i morse. Bo är ju rätt sopig på att vakna och gå upp, men jag brukar aldrig försova mig. Viggo vaknade och kom in till vår säng klockan fem. Han somnade om med en gång, men jag låg vaken en timme och somnade om när väckarklockan hade ringt och jag hade stängt av den. Och så sov vi som grisar alla fyra i stora sängen.

Men vi kom i ordning i alla fall och förberedde för maskeraden på dagis. Det är väl inte så väldigt tydligt att Viggo är agent, men det var det bästa jag kunde fixa till just nu, och Viggo var belåten. Klara blev väldigt avundsjuk på Viggo som skulle ha sina solglasögon, men jag kunde inte hitta hennes. För hon hade ju kunnat få vara en apa med solglasögon; huvudsaken att hon är nöjd. Ni kan ju se hur arg hon var. Hon hade en svans fäst i byxbaken också, men den syns inte.

agent.jpg

argapa.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Lilla arga gumman…jag kan ännu minnas hur det kändes det där, när man var riktigt liten och blev oerhört besviken över något. Det var som att hela världen rasade, på riktigt.

    Comment by Jenny — 2007-11-23 11:21 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^