Jord under naglarna

17 november 2007 22:35 | Allmänt, Pyssel och hantverk, Trädgård | Inga kommentarer

Idag när Bo hade dugga i arabiska tog jag med Viggo och Klara på en promenad till Röbo för att plocka enris till kransar. Jag hittade en otroligt bra genväg som minst halverar vägen dit. Nu blir det mycket smidigare att ta sig ut till Röbo och Gamla Uppsala. Solen sken och Klara och Viggo sprang omkring i enrissnåren.

När vi kom hem grävde jag upp växter i rabatterna runt huset och planterade i grönsakslandet istället, så att vi ska kunna dränera i vinter. Jag väntar på svar från en grävfirma. Bland det som jag flyttade på fanns liljekonvaljer som jag fått av mamma från Öregrund. Det mesta grävde jag ner ute, men litet tog jag in och planterade i en kruka. Jag ska se om jag kan driva dem så att de blommar till jul. Jag har aldrig haft iskonvaljer förut. De är väldigt dyra om man köper färdigdrivna i butik. Men de kanske blommar först i mars eller så; vad vet jag. I så fall blir det fint då istället.

När Bo hade kommit hem fick jag hjälp av Anita och Leif att hämta 11 kartonger i Stor-Mattis lägenhet och köra till Drabanten. En del ska användas på Solgläntan, och annat ska säljas på loppmarknaden på julmarknaden.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^