Tandberg

17 november 2007 20:35 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

En av sakerna som jag har tagit rätt på efter min farbror Stor-Matti är hans gamla rullbandspelare av märket Tandberg. Hur cool som helst. Det är liv i den, men den behöver lämnas in på reparation. Kan jag få ett tips på var jag ska lämna in den, Magnus?

tandberg.jpg

Även banden från 60-talet fanns kvar, men en blandning av Monica Zetterlund, Jan Johansson, Beatles, Bob Dylan och afrikansk dansmusik.

band.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi har en liknande av märke Philips, som vi hittade i förrådet och har tänkt se om vi får liv i. Jag har hittat ett band med blandad musik från 50/60-talet som min syster spelat in. Vi har också ett band där min far intervjuat min farmor under 50-talet. Det är något som jag gärna skulle vilja lyssna på och hoppas att vi kan få möjlighet till om vi får liv i apparaten. Lyckas ni (men inte vi) så kanske man kan lyssna på det på er apparat?

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-11-17 21:35 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^