Utvilad

13 november 2007 6:57 | Allmänt | Inga kommentarer

Som valigt när jag är bortrest och får sova hela natten utan barn som kommer tassande och sover hos oss har jag sovit bra. Ingen som ligger och sparkar på mig. Inte inklämd mellan Viggo och Klara, som vill ligga tätt, tätt, trots att vi har gott om plats i den 210 cm breda sängen.

När jag kom tillbaka till hotellrummet igår kväll var det en skylift med en gubbe som satte upp julbelysning en halvmeter utanför mitt fönster. Och de lyste ganska starkt sedan, trots fördragna gardiner. Men jag sov gott ändå.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^