Barnfritt

22 oktober 2007 22:55 | Allmänt | 3 kommentarer

Eftersom jag ska vara i Norrköping i två dagar på konferens och Bo ska vara på Skarpö med jobbet under samma tid är barnen hos mina föräldrar. Vi skjutsade över dem tidigare ikväll. Åk nu, sa Viggo, så jag antar att de har det jättekul. Eller nu sover de väl förhoppningsvis. Men det känns litet tomt och konstigt här hemma.

3 kommentarer

 1. Det har gått utmärkt, so far. Viggo har ju tidigare bott över hos oss, och han har sovit lugnt hela natten tillsammans med mormor. Klara verkade aningen konfunderad när det verkligen kom till läggdags, men jag lirkade med henne och fick henne att somna bredvid mig. Hon vaknade en gång, kort, mellan 23.00 och 24.00, och gnällde lite, men jag fick henne att somna om, och sen sov hon bredvid mig ända tills väckarklockan ringde. Under en stor del av natten långt nere i sängen med huvudet mot min mage. På morgonen sken hon som en sol.

  Och när jag lämnade henne på dagis, grät hon lite.

  Comment by Enn Kokk — 2007-10-23 10:47 #

 2. Vilken lyx för Viggo och Klara att ha mormor och morfar så nära! Jag blir alldeles rörd när jag läser Enns kommentar om hur dom har det. Minns min egen morfar som var en mycket viktig person i mitt liv men som tyvärr bodde 50 mil bort.

  Comment by Åsa — 2007-10-25 10:42 #

 3. Mer om Viggos och Klaras dagar hos morfar och mormor finns att läsa på http://enn.kokk.se/?p=1206,

  Comment by Enn Kokk — 2007-10-25 17:10 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^