Tvillingsjäl

20 oktober 2007 13:39 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Jag har ju en stor passion för 1950- och 1960-talens formgivning och arkitektur, som jag bland annat odlar genom mina dockskåp som inreds tidstypiskt. I veckan snubblade jag över den här sidan med massor av fantastiska, mycket detaljrikt inredda dockskåp från sagda decennier. Sajten är väl inte så fantastiskt bra uppbyggd, det är irriterande att man måste scrolla för att se hela skåpen, men innehållet är mycket imponerande. Även ni som inte direkt tycker att dockskåp är det mest intressanta här i värden borde ta er en titt.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^