Fått något gjort trots allt

20 oktober 2007 13:28 | Allmänt | Kommentering avstängd

Det här har väl inte varit bästa veckan. Med förkylning som gör att allt känns ansträngande, och så Stor-Mattis begravning i torsdags. Det var tungt. På kvällen efter det kände jag mig helt utmattad, som en urkramad wettexduk. Ni som är intresserade kan läsa min pappas minnesord över sin bror här, där han även berättar en del om deras tidigaste år i Estland och om flykten till Sverige, och om begravningen här.

Men trots allt har jag faktiskt fått undan en hel del på jobbet, både mera handgripligt utföra-arbete och en del strukturerande som känns bra. Det känns skönt när man kan bocka av mycket.

Dessutom jag känner mig faktiskt ganska utvilad idag. Förkylningen håller nog på att släppa taget, och jag har sovit ordentligt i natt.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^