Gröna ärtor

10 oktober 2007 18:52 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Klara tycker att mina nya smycken ser ut som gröna ärtor. Jag fyndade för ett par veckor sedan det här halsbandet på H&M för 20 kronor. När jag kom hem ångrade jag att jag inte köpte på mig ett par till för att göra matchande smycken av, så jag gick tillbaka och köpte två till. I helgen klippte jag sönder dem och gjorde ett armband, en ring och ett par örhängen. Jag är riktigt nöjd, och har fått många komplimanger för dem. Man blir glad av dem, och det kan ju behövas.

smycken.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^