Sugen på espresso?

7 oktober 2007 12:54 | Allmänt, Bilder, Förpackat | 1 kommentar

Jag anslöt mig för några månader sedan till Buzzador, som är en portal för att marknadsföra produkter mun-till-mun. Jag tycker att det är ett ganska schyst sätt att marknadsföra, och kul att testa nya saker och ge feedback. Jag får erbjudanden om kampanjer som jag kan tacka ja eller nej till. Om jag anmäler mig får jag hem prover som jag ska testa själv och bjuda andra på. Buzzador säger uttryckligen att man alltid ska vara tydlig med att tala om att det handlar om marknadsföring via Buzzador. Ingen dold reklam alltså. Sedan rapporterar man in vad man själv och andra tyckte om produkten. Om man buzzar produkten till många och värvar många till att själva bli buzzadorer får man många poäng, och fler erbjudanden om kampanjer.

Nu har jag fått ett stort paket från Löfbergs Finaste med exklusivt kaffe. Jag dricker ju inte kaffe själv, men både Bo och en del kompisar är kaffekonnässörer, så jag tyckte att det kunde vara kul att få hem prover. Och förpackningarna är fantastiskt fina. Jag fick prover på Sidamo från Etiopien och Monsoon Malabar från Indien. Hör av er om ni är sugna på att hälsa på på en kopp espresso!

PICT8113.jpg

PICT8117.jpg

Om ni själva är nyfikna på att bli Buzzadorer kan ni gå in här och anmäla er. Och ja, jag får poäng för att jag värvar er då.

1 kommentar

  1. Kan tyvärr inte komma och testa nu, men förpackningarna var läckra. Är påsarna i plastmaterial? Då har jag ett bra tips på återvinning: av 12 stycken kaffeförpackningar kan man sy en läcker väska/kasse – det har en av tjejerna på NBV här gjort av Gevaliaförpackningar. De på din bild är ju mycket läckrare mönster förståss.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-10-07 17:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^