Köa, trängas, fynda

30 september 2007 21:51 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag har jag varit på klädbytardag på Tiundaskolan. Massor av begagnade barnkläder, leksaker och prylar till otroligt låga priser. De flesta kläderna kostar 10 kronor styck. Ytterplagg, skor och väldigt fina märkesplagg kan kosta några tior.

När jag kom dit fem i tio ringlade kön runt hela skolgården, och det blev otroligt fullt inne i matsalen. Är man klaustrofobiskt lagd ska man inte gå dit, och när man väl har plockat åt sig vad man ska ha får man köa länge för att betala.

Jag tycker ändå att det är värt besväret två gånger om året, för det är så grymt billigt. Dessutom träffar man alltid på bekanta. Jag handlade för 540 kronor, och kom hem med fyra böcker, två par tretorn-stövlar, tre par gympaskor, varav ett par adidas, och 18 plagg (jeans, tröjor, munkjackor, kjolar, nattlinnen, baddräkt) i bra skick till Viggo och Klara.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^