Lönnlöv, kastanjer och ekollon

1 oktober 2007 21:49 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

I eftermiddags gick jag på promenad i det varma och soliga höstvädret med Viggo och Klara. Vi plockade lönnlöv för att göra en krans, och kastanjer och ekollon för att Viggo ville göra halsband av dem. Men det gick inte så bra att få de där ungarna på bild när de bara sprang omkring hela tiden. Kolla in Viggos Pippi-tröja. Den har min mamma stickat i 5-årspresent.

PICT80951.jpg

PICT80961.jpg

PICT81041.jpg

PICT81011.jpg

PICT81001.jpg

PICT81021.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Det ser härligt ut! Viggo är så fin i sin Pippitröja. Det passar ju perfekt. Klara har väl första tjing på den när han växt ur den?
    Läste om din fynd på bytesdagen. När pojkarna var små var det mest skridskor, skidor och liknande prylar man kunde byta – väldigt lite kläder. Minns att vi alltid bytte upp oss vad gällde slalomskidor, och slalompjäxor när det gick (var man med och jobbade där för föräldraföreningens räkning fick man dessutom handla i förväg, vilket jag utnyttjade).

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-10-03 23:06 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^