Någon som vill ha plommon?

16 september 2007 23:41 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 4 kommentarer

plommon.jpg

Vårt plommonträd dignar av frukt; de är mogna och fantastiskt goda. Jag älskar plommon, men tyvärr kan man inte äta hur mycket som helst och de går inte att lagra. Jag är heller ingen vidare konsument av plommonmarmelad. Så om det är någon kompis som vill komma förbi och plocka går det bra att höra av sig. Troligen kan fika och trevligt sällskap också erbjudas om vi har tid.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag tar gärna lite plommon med mig hem när vi hälsar på er för Viggos födelseda. Kul att Viggo önskar sig ett dockskåp. Både pojkar och flickor behöver den sortens fantasilekar som ett dockskåp stimulerar till. Mitt eget dockskåp finna inte kvar, men jag fick det när jag fyllde5-6 år av de anställda i Violas Blomsteraffär. De hade själva snickrat det och gjort alla möblerna i det. Jag tyckte det var jättefint, men jag minns att jag saknade en trappa(!) inuti.

  Comment by Kristina Strömberg — 2007-09-17 1:28 #

 2. Ja, Viggo tycker att en trappa är väldigt viktigt. När han pratar om hur dockskåpet ska vara påpekar han alltid att det ska vara trappa.

  Comment by Kerstin — 2007-09-17 6:04 #

 3. Oj, vad gott det ser ut.
  Tyvärr tål jag inte plommon p.g.a av allergi.
  Men kommer ihåg att när jag var barn, och tillsammans med grannbarnen fick plocka plommon i en trädgård bredvid.
  Och det var ju så gott !
  Färska nyplockade plommon smakar ju mycket godare än de man köper.

  Comment by Inger Maryissa — 2007-09-30 22:19 #

 4. WOW! Dom ser goda ut!

  Comment by Sandra — 2007-10-05 11:45 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^