Obokad helg

9 september 2007 11:16 | Allmänt | Inga kommentarer

Skönt med en helg när vi inte har något inbokat. Det är så mycket alla andra helger just nu. Särskilt bra att hinna vara mycket med barnen eftersom jag var borta två dagar på Bommersvik när IOGT-NTO hade personaldagar torsdag-fredag. Idag håller vi på att sortera leksaker i olika lådor. Viggo har tjatat om det för att det ska vara lättare att hitta leksakerna. Men när vi satte igång sa han att det var bättre att leka, för tiden går fortare då.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^