Fullt upp kan man säga

3 september 2007 0:35 | Allmänt | 5 kommentarer

Det har varit så mycket att göra den här veckan, så jag har inte haft tid att blogga. Framför allt har det varit förberedelserna av mina föräldrars 70-årsmottagning, som vi hade i fredags. Igår var vi på Lisas och Gunnars bröllop. Jag ska försöka blogga om båda aktiviteterna senare och lägga ut bilder.

Men idag har det varit en ganska soft dag, min och Bos bröllopsdag. Svärföräldrarna har varit här sedan i torsdags för att delta på 70-årsmottagningen och för att barnvakta när vi var på bröllopet igår. Ikväll fick de också barnvakta, så att jag och Bo kunde gå på bio och se This is England. Rekommenderas! Mycket snygg och intressant film.

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ett varmt tack för dina och Bos insatser före, under och efter 70-årsmottagningen.

  Och mina varmaste hälsningar till er med anledning av bröllopsdagen.

  Comment by Enn Kokk — 2007-09-03 10:27 #

 2. Vi såg också This is England igår. Jag tyckte att den tappade lite mot slutet.

  Comment by Kamilla — 2007-09-03 19:51 #

 3. Så bra att ni kunde fira bröllopsdagen! Grattis!

  Comment by Birgitta Dahl — 2007-09-03 20:04 #

 4. Jag såg den häromveckan. Tycker den var riktigt bra och höll hela vägen.

  Comment by Hull — 2007-09-03 20:06 #

 5. Nu har jag lagt ut en text om 70-årsmottagningen. Du får, med all rätt, beröm för dina insatser.

  Comment by Enn Kokk — 2007-09-05 20:25 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^