Barnkalas och annat

25 augusti 2007 19:31 | Allmänt, Huset | 3 kommentarer

Idag har Viggo varit på sitt första barnkalas hos en egen kompis. Annars har det bara varit kalas hos kusinerna eller kompisar till oss som har barn. Det var Emilia på Viggos dagis som fyllde fem år, och alla i 4-5-årsgruppen var bjudna. Viggo var väldigt förväntansfull, och frågade redan på morgonen om inte klockan var två än. Men att jag skulle lämna honom där var han litet bekymrad över, trots att det var med hans dagiskompisar. Så när vi kom dit fick jag stanna kvar. Det var en pappa som också stannade. Men efter en kvart var det nog inte så viktigt att vi var där längre. Viggo hade jättekul och var så nöjd när vi cyklade hem igen.

Annars är det väldigt skönt att elektrikern äntligen kom och fixade vårt elfel igår. Han skulle ha kommit i torsdags, men ringde inte förrän vid 10-tiden samma dag och sa att han inte skulle komma förrän fredag. Ganska irriterande med tanke på att vi till slut inte kunde ha någon lampa tänd och fick dra en skarvsladd från det enda urtaget som funkade i källaren upp till köket och dra ut kyl och frys och koppla in. Vi kunde inte köra några hushållsmaskiner. Och Bo var hemma i torsdags i onödan för att ta emot elektrikern, och sedan på fredagen när han verkligen kom. Inte fick jag någon jobba hemma-dag igår heller som jag tänkt, och fick inte luncha med Elisabeth. Läs och se bilder på den brända kabeln på Bos blogg.

I förmiddags när vi hade baxat in kyl och frys igen tog jag tag i projekt frosta av frysen. Det var välbehövligt att bli av med glaciären där inne. 5,5 liter vatten blev det när det smälte. Nu går det lättare att proppa in all mat och alla bakverk som jag ska laga och baka till mina föräldrars gemensamma 70-årsmottagning på fredag.

Och just det, jag kom in på distanskursen i medie- och kommunikationsvetenskap, så nu är jag student på halvfart.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Grattis till kursen. Hoppas det inte blir för jobbigt för dig. Det låter som en intressant kurs och bra att det går att klara via datorn. Tur att ni äntligen fått ordning på elen och att du också hann frosta av frysen idag. Det är sånt som är jättesvårt att bli av – man skjuter gärna upp det i det längsta.

  Comment by Kristina Strömberg — 2007-08-25 21:49 #

 2. Historier om elektriker som lovar komma och som sen, efter upprepade påstötningar, kommer flera månader senare skulle jag kunna berätta i massor.

  Kan det vara en yrkessjukdom?

  Comment by Enn Kokk — 2007-08-26 8:47 #

 3. Grattis, grattis! Så goda nyheter! Hoppas du kommer att orka med studierna också!
  Nu åker vi in till stan för att baka och laga mat inför fredagen.

  Comment by Birgitta Dahl — 2007-08-26 12:00 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^