Få något gjort

22 augusti 2007 0:38 | Allmänt, Huset | Kommentering avstängd

Jag är rätt nöjd med de senaste dagarna, för att vi har tagit tillvara tiden väl. Ja, igår när jag hade lämnat på dagis var det förstås stora tågförseningar som stal min tid, men det ligger utanför min kontroll.

I lördags bestämde vi oss att hinna få gräsklippning och städning gjord, så att vi både skulle hinna ut i svampskogen (Vi hittade massor av kantareller!), veckohandla och en tur till IKEA på söndagen. Vi köpte bokhylla och skrivbord till Klaras rum, och en massa förvaringsboxar för att sortera upp saker.

Igår när jag kom hem från jobbet hade Bo fortsatt att vara driftig och effektiv, och bland annat satt upp golvlister i Klaras rum. Vi hann även fixa så att Klaras säng har ben. Hittills har resårbottnen stått direkt på golvet, men nu är hon så stor att det var dags för hög säng. Då får vi plats med förvaringslådor under sängen för att få undan leksaker.

Idag när jag hade hämtat på dagis och fixat middag monterade jag bokhyllan, så nu är det bara skrivbordet kvar. Och så har jag förstås handdiskat eftersom elektrikern fortfarande inte har varit här och fixat elfelet, så vi kan inte använda några maskiner alls längre. Ja, jag vet att alla inte har diskmaskin och att det går utmärkt att handdiska, jag är ju uppvuxen utan diskmaskin, men med tanke på hur litet tid vi har med pendlandet och småbarn känns det oerhört irriterande att inte kunna använda diskmaskinen. Efter att jag hade lagt Klara handtvättade jag dessutom en del kläder eftersom vi inte vågar använda tvättmaskinen heller.

Bo har dock jagat elektrikern som var här för ett par veckor sedan och hade lovat att ringa förra veckan, och nu fick han tag på honom. Troligen kommer han på torsdag och fixar elen så att vi slipper famla i mörker. Viggo har faktiskt en ficklampa som han använder om han behöver gå upp på toa på natten, men det tycker han mest är kul.

Litet sur är jag för att jag somnade inne hos Klara och missade Gilmore Girls.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^