12 år

18 augusti 2007 10:18 | Allmänt | 3 kommentarer

Igår var det 12 år sedan jag och Bo blev ett par. Det är länge.

3 kommentarer

 1. Jag och din mor har ju varit ett par åtskilligt längre – kan också konstatera att det, även om det säkert inte finns något förhållande utan slitningar, till slut känns väldigt fint att ha hållit ihop under ett helt liv.

  Vi kan ju, till exempel, passa på att tacka för Viggo och Klara.

  Comment by Enn Kokk — 2007-08-19 17:47 #

 2. Ja, det är länge. Men jag minns så väl när jag stod i A-uppgångens entré och plötsligt begrep att något hade hänt mellan er. Jag minns exakt känslan! Det var oväntat (ibland är jag stenblind) men väldigt roligt. Ni var ju självklart helt rätt för varandra och hur kunde jag ha missat det förut.

  Comment by Anna F — 2007-08-21 15:57 #

 3. För en annan som inte är lika stenblind var det inte lika stor överraskning. Även om jag kanske var lite sen med att inse att mitt sällskap inte var så himla önskat när det var filmvisning i sal X…

  Comment by Lisa — 2007-08-23 20:10 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^