Morgon i köket

13 augusti 2007 9:22 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

Nu har jag och Viggo lyssnat på första avsnittet av sommarlovsföljetongen Tintin och det hemliga vapnet i P1. Viggo gillar ju Tintin, och jag hoppas att han ska bli lika inbiten lyssnare på sommarlovsföljetongerna som jag är. Ni kan även lyssna på webben, där avsnitten ligger kvar i 30 dagar, så det finns flera följetonger att lyssna på.

Jag är hemma med barnen idag, för dagis är stängt för planeringsdag. Skönt med en extra dag hemma.

1 kommentar

  1. Jag lyssnade också och tyckte att radioversionen verkade välgjord. Men jag har ju också fördelen att kunna se Tintin, Kapten Haddock, Nestor, Kalkyl och Serafim Svensson framför mig.

    Hur klarar Viggo att ta del av en handling utan bilder?

    Comment by Enn Kokk — 2007-08-13 17:58 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^