Mera om cykling

9 augusti 2007 1:07 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Viggo har ju lärt sig cykla själv på tvåhjuling för ett par veckor sedan, och nu när dagis började skulle han cykla på sin cykel till och från dagis. Han hade dock fått för sig att han inte kunde bromsa och stanna, och protesterade mot att cykla så jag fick ta cykeln i cykelkärran. Det går ju inte att hålla på så, så jag köpte en fin ringklocka som jag visade honom och sa att han skulle få om han cyklade från dagis när jag hämtade idag. Och klart att killen kunde cykla hela vägen hem. Han var väldigt angelägen, kan man säga. Så ikväll monterades den turkosa ringklockan med prickar i olika färger på cykeln. Jag tror att jag måste skaffa en till min egen cykel också.

PICT7669.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^