Maten behöver ju inte bli trist för att semestern är över

9 augusti 2007 0:31 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Kommentering avstängd

Semestern är slut, och jag jobbar sedan i måndags. Det kändes väldigt trist att semestern var slut. Jag skulle gärna ha så där lång semester att det blir sommarlovskänsla. Kanske från midsommar till mitten av augusti. Men man kommer snabbt in i vardagslunken med pendlande, jobb och dagishämtningar.

När semestern började var jag och Bo dödligt trötta på den Viggoanpassade vardagsmaten. Klara äter allt möjligt, som oliver och fetaost, men Viggo är rätt begränsad. Under semestern har vi struntat i det, och lagat rätt mycket mat som vi gillar och prövat nya rätter. Idag efter dagis var jag ute i trädgården och skördade potatis, sockerärtor, bondbönor, rödbetor och lök, och gjorde ett fat med rostade grönsaker av det med fetaost och oliver.

PICT7469.jpg

PICT7470.jpg

Den rätten gjorde jag även förra veckan innan vi åkte ut på landet, när Ullie var på besök. Jag hade tänkt blogga om det då, men så fick vi problem med datorerna nere i källaren, ett fel som var relaterat till problem med elen, så då kom jag inte åt de bilderna. Så nu får ni se bilder från den middagen, som även bestod av marockansk bulgur med mycket god kryddning och tomatsallad. Alla recept är från DN, men jag har inte tagit exakt samma grönsaker som i receptet på de rostade grönsakerna.

Viggo lånade kameran och tog ett gäng bilder. Kul att se saker ur hans perspektiv.

PICT7472.jpg

PICT7480.jpg

PICT7481.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^