Kvällspromenad

4 augusti 2007 12:28 | Allmänt, Bilder | 5 kommentarer

Igår kväll tog jag med barnen på en sen kvällspromenad till Tallparken för att titta på grodor vid bäcken, undersöka fästningen, som vi kallar den, och titta på en alldeles röd solnedgång. Solen var enormt stor och alldeles röd. Tyvärr är bilderna inte rättvisande. Och Klara fick fler myggbett förstås. Hon blir svullen vid varje bett, men vad ska man göra? Hon kan ju inte få utegångsförbud.

PICT75521.jpg

PICT7556.jpg

PICT7559.jpg

PICT7563.jpg

PICT7565.jpg

PICT7567.jpg

PICT7573.jpg

PICT7574.jpg

PICT7579.jpg

5 kommentarer

 1. Jag har läst någonstans att myggorna är extra giftiga i år och därför ger större ”bölder”.
  Själv brukar jag få stora svullnader av myggbetten de första gångerna på sommaren, men att det senare inte blir så stora bett. Bo brukade också få stora bulor av myggbetten när han var liten, medan Olle inte blir biten alls.
  Härlig promenad ser ni ut att ha haft i alla fall. Fina bilder. Hur är det med Klaras öga? Har svullnaden gått ner?

  Comment by Kristina Strömberg — 2007-08-04 13:49 #

 2. Jag blir också alltid svullen efter myggbett (eller, alla insektsbett), men testa att badda myggbetten med lite Salubrin eller svag cortisonsalva. De hjälper i alla fall på mig!

  Comment by Joanna — 2007-08-04 18:08 #

 3. […] En av kvällarna tog Kerstin med barnen på en strandpromenad, som innebar en nostalgitripp för henne själv och ett nytt äventyr för barnen: målet var Tallparken, och då även den del som ligger bortom nakenbadet och som under många år har varit vår familjs badberg. Hon visade barnen det förfallna skyttevärn bakom vilket vi har våra favoritplatser. När våra egna barn, bland dem Kerstin, var små, gick det här skyttevärnet (egentligen en del av en skjutbana) under benämningen Fästningen. Du kan se Kerstins bilder från Fästningen och av det för Ostkusten märkliga fenomenet solnedgång i havet här. […]

  Pingback by Enn Kokk » Viggo och Klara i Öregrund — 2007-08-07 9:17 #

 4. Allergimeducin då? Sommarens första myggbett på mig var helt galna. Jag brukar badda med Salubrin, men de har spätt ut det rejält på senare år, så det hjälper inte längre. När jag kollade runt lite visade det sig att meducin mot nässelallergi också fungerar mot överreaktioner på myggbett.

  Comment by Kamilla — 2007-08-07 23:52 #

 5. […] Här finns en länk till Kerstins bilder från Tallparken och vårt badställe där. […]

  Pingback by Enn Kokk » Dagar med Anna och Ella — 2007-08-12 13:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^